De laatste tijd krijg ik veel vragen over The Artist’s Way en die gingen bijna allemaal over hetzelfde: hoe doe je de training zelf thuis? Kan dat wel? Of moet je daarvoor per se een training volgen?

Een heel herkenbare vraag. Je wilt heel graag online een cursus of training volgen die een paar weken duurt, maar het is best lastig om de discipline of regelmaat voor jezelf in te bouwen.

En dat is ook niet makkelijk. Zelf heb ik dat ook ondervonden. Een live online opleiding wil wel lukken, die staat in je agenda en daar maak je tijd voor vrij. En je ziet de docent live op scherm, dus zit je er klaar voor. Maar een training die je op ieder moment kunt starten, wanneer jij wilt….. Ga er maar aan staan, dat is een hele uitdaging.

Daar heb ik iets op gevonden. De methode van Julia Cameron is met haar boek The Artist’s Way thuis heel goed te doen. Het succes van haar boek, nu al meer dan 25 jaar, zegt genoeg. Maar hoe houd je de regelmaat er in? Hoe houd je jezelf scherp?

Ik kan je daar bij helpen. Ik heb diverse groepen begeleid, fysiek op locatie, bij het volgen van de training The Artist’s Way. Tijdens de twaalf weken die de training beslaat, kwamen we wekelijks bij elkaar. Die begeleiding, aangevuld met de ervaringen van die groepen, heb ik uitgewerkt in podcasts.

Hoe werkt het

Na aanmelding voor The Artist’s Way bij de Pronk Academie, krijg je van mij elke week een uitleg en toelichting op het thema van die week. Ik vestig de aandacht op onderdelen waar je nog niet aan gedacht had. En help je richtingen op te gaan bij het zoeken naar antwoorden. Ik begeleid je bij het kiezen van de opdrachten en bij het maken van de check-in. Ook ‘sleep’ ik je door het schrijven van de Morning Pages heen.

Deze begeleiding staat in jouw online omgeving als podcasts. Je kunt die dus ook altijd weer terugluisteren.

Mijn begeleiding is vooral bedoeld voor de steun in je rug. Terugkerend. Omdat ik weet hoe fijn het is als iemand je helpt, je herinnert aan het wekelijks (en soms dagelijks) terugkerend ritueel.

Dus, als je al het idee had om The Artist’s Way te doen, dan bied ik je nu mijn online begeleiding aan voor de volledige twaalf weken voor € 49,-. Dat is inclusief het boek van Julia Cameron. (Mocht je het boek al in huis hebben dan kost het € 25,-.)

Meteen naar de training

-> Proefles

-> Alle artikelen en blogs