Wij stellen ons even voor

Je loopt je werkkamer in om eens lekker te gaan werken.
Je kijkt naar je bureau, je ziet projecten, plannen, ideeën,…. maar je weet niet waar je moet beginnen.
En je weet ook niet wat je als eerste wil afmaken. Wat heb jij nú nodig?

Judith Pronk:
Als consultant heb ik te maken met grote veranderingen in organisaties en dan zie ik ook hoe mensen werken en hoe lastig het is om te werken in een flow met energie of om iets nieuws te beginnen: een passie of een project. Daarom ben ik Professional Organizer geworden. Ik leer je om te werken met energie in een flow, in een ruimte die mooi op orde is en dat kan je overal op toepassen. Op projecten of op nieuwe plannen die je wil uitvoeren.

Katja Pronk:
Ik had een half afgemaakt boek en ik wilde mijn eigen bedrijf beginnen. En bij beide wist ik niet hoe ik het moest aanpakken. Ik werd te veel afgeleid door de dagelijkse beslommeringen en mijn dagelijkse werk. Maar het frustrerende me wel. En ik ontdekte door de methode van Julia Cameron hoe ik kon komen bij wat ik echt wil. En dat gebruik ik nu als ik mensen coach. Dat kan ik jou ook leren. Als jij graag wilt ontdekken waar jouw creativiteit en kracht zit, hoe je je dromen concreet kunt maken en tot grote beslissingen komt?

Wil jij een werkruimte die energie geeft? Waar je lekker kan werken in een flow? Handig en mooi ingericht? Bij de Pronk Academie kun je trainingen volgen die jou helpen deze stappen te zetten. Concreet en met blijvend resultaat. Tijdens de training ga je al meteen effecten zien. Misschien heb jij ook een half afgemaakt boek of een nog steeds niet gemonteerde documentaire. Of droom je van een eigen paard, die moestuin die er nog steeds niet is. Iets houdt je tegen. En hoe kom je daar nu doorheen? Wat ligt er bij jou al lang te wachten op uitvoering? Laat het ons weten. We zijn benieuwd.