The Artist’s Way

Masterclass Beeld

Een van de Masterclasses van de training The Artist’s Way gaat over beeld. Je gaat je dromen verbeelden. Als je alles mag wensen, hoe ziet je leven er dan uit? Miranda Straten, onze gastdocente, begeleidt je in de keuzes die je maakt en laat je de betekenis van jouw beelden zien. Je wordt je bewust van de taal van het beeld en door het concreet te verbeelden, ga je ernaar leven.

Hoe verbeeld je jouw droom? ​ Ervaar de kracht van beeld.

Masterclass Ruimte

De andere Masterclass gaat over ruimte maken. Ruimte voor nieuwe ideeën, dromen en strategie. Deze workshop van Judith Pronk is de basis voor het veranderen van je woon- of werkomgeving. Je onderzoekt welke warboel je in de weg zit. Je leert hoe rommel je leven beïnvloedt, waarom je spullen verzamelt in huis en waarom het zo moeilijk is om die spullen weer los te laten. Onderdeel van de Masterclass is het maken van een plan voor je (werk)plek met ruimte. Het resultaat daarvan deel je met elkaar zodat je nog meer inspiratie opdoet. Hoe maak jij ruimte voor jouw ideeën?

Je gaat naar huis met een hele hoop ideeën, overzicht en concrete acties waar je thuis of in je werkruimte mee aan de gang gaat.