Online
Tekst

Ruimte voor Creativiteit

4 Onderdelen 0 Hoofdstukken 16 Lessen

Over deze training

Elke dag creatief.
Maak een plek om te creëren. 
Leer alles over focus en energie. E en praktische aanpak om ook echt resultaat te bereiken. Maak ruimte voor jouw mooie creatieve projecten.

Bekijk details

Inhoud

exclusief voor leden
6 Lessen

Ruimte : een plek om te creeëren

Heb jij een plek waar je aan je creatieve projecten kan werken?  Hoe geweldig is het om een plek te hebben die inspireert en waar je altijd aan de gang kan? Dat gaat verder dan thuis aan je keukentafel werken. Ontdek welke plek bij jouw creativiteit past en maak daar ruimte voor.

exclusief voor leden
4 Lessen

Ruimte in je hoofd: focus en flow

Je hebt aandacht en focus nodig om creatief te zijn en om aan een mooi project te werken. Ben je vaak te moe of afgeleid om ergens aan te beginnen? Of vind je het lastig om ergens mee verder te gaan? Denk je wel eens: had ik maar een hele dag om aan mijn project te werken?  

Leer alles over focus en energie en ontdek dat je minder tijd nodig hebt dan je denkt.  En ervaar hoe fijn flow is.

Als je het maar slim aanpakt.

exclusief voor leden
5 Lessen

Ruimte in je tijd

Een beetje praktische aanpak is wel heel handig om ook echt iets voor elkaar te krijgen. En voldoende tijd in je agenda helpt ook.  Weet je soms niet waar je moet beginnen en gaat het alle kanten op? Dat is helemaal niet erg. Maar op een bepaald moment is het handig om je creatieve ideeën om te vormen tot praktische plannen.

Dat geeft precies de structuur die je nodig hebt om ook echt resultaat te bereiken. En je creativiteit blijft gewoon stromen.

Pen