Cursus portretten maken

Siegfried Woldhek behandelt vier aspecten die belangrijk zijn om te komen tot een goed getekend portret: • Het belang van materiaal: kies materiaal dat jou ligt en waar je zin van krijgt • Portretkramp • Hoe kom je tot gelijkenis (dat is iets anders dan de precieze plek van neus en ogen) • Het belang van het idee Deze zijn belangrijker dan kennis van anatomie of techniek, aspecten die benadrukt worden op het internet en in boeken over portrettekenen. In 21 filmpjes, verspreid over 9 lessen, laat hij zien hoe je ook met eenvoudige middelen een goed portret kunt maken.

11 Lessen

Voortgang

Nog niet begonnen

The Artist's Way

Ontdek en herstel jouw creatieve zelf. Vind nieuwe inspiratie met de online The Artist’s Way-training en sla verrassende paden in

Cursus waterverven

Leer online welke aspecten echt belangrijk zijn om met plezier en resultaat te waterverven. Ervaar direct hoe flexibel en gemakkelijk waterverf kan zijn.

15 Lessen

Voortgang

Nog niet begonnen

Ruimte voor Creativiteit

Maak een plek om te creëren. Leer alles over focus en energie. E en praktische aanpak om ook echt resultaat te bereiken. Maak ruimte voor jouw mooie creatieve projecten.

16 Lessen

Voortgang

Nog niet begonnen
Pen